Sunday..

Nu äntligen fungerar det mobila bredbandet igen och jag kan skriva ett litet inlägg..

Igår var jag och Lova på stallet lääänge.. Jag var med och tävlade KM i hoppning med Zanna och eftersom Andreas var och hjälpte ett par kompisar till oss med att sätta tak, fick Lova var med mig. Som tur var så var syrran och hennes sambo där och kunde busa med Lova under min ritt. Vi kom i alla fall trea i 1 meter, vi skulle ha startat 1,10 men det var tur att vi inte gjorde det för Zanna var supertaggad. Vi har nog aldrig ridit så fort som vi gjorde;)


Idag ska vi börja med Lovas rum... Hallelulja! Vi måste börja med att rensa ut i gästrummet för att få plats med alla saker från Lovas rum där. Sen ska vi sätta Easy Cover på väggarna och efter det blir det tapetsering och målning. Vi kommer så klart inte hinna med allt idag, det blir kanske att vi tapetserar nästa helg.



Tapeten till höger heter Bohemé och kommer från Boråstapeter, den kommer att pryda två väggar i Lovas rum. De andra två väggarna kommer att vara rosa:)

Full rulle hela dagen..

Jaha då är veckan snart slut och helgen står i dörren:) Idag ska jag, Lova och mamma in till stan för en riktig mysdag. Vi ska på Butik Annelie och frossa, sen blir det också Birsta. Vi behöver köpa en ny tvättställning eftersom våran råttfälla nu har gått i graven.

Igår var det babysång som vanligt. Det är så mysigt med alla barnen som blir så tysta när sångfröken Jessica börjar trumma på sin trumma. Efter det kom Emeline och Bodil hem till oss så tjejerna fick äta lite lunch och sen bar det av till babycafé. Härlig dag med mammor och barn dvs!

Här kommer lite bilder från i tisdags när Liam och Jessica var här och busade:


Leo hämtade vi på dagis senare:) Bilderna är såklart klickbara

Då tar vi en tur idag igen..

Ja idag blir det en tur till till VC för att träffa Lovas doktor.... Rosslet är fortfarande kvar och hostan har börjat komma tillbaka.. Vi håller tummarna att det inte blir en utredning på astma!

Senare kommer i alla fall tremänning Liam med mamma Jessica och hälsar på oss. Hoppas det torkar upp lite ute så vi kan gå till lekparken och gunga:) Tyvärr har jag slarvat bort Lovas vantar så jag vet inte hur jag ska lösa det..

Ikväll ska mamma rida Zanna på lektion, det ska bli spännande:) Jag vet inte hur jag ska lyckas hålla mig ifrån att komma och tjuvkika!

Bjuder på lite bilder på vår lilla stumpa:) -Bilderna blir stor om man klickar på dem


Banken..

Nu ska vi på banken och göra klart försäljningen av vår lägenhet.. Skönt att få det ur världen!

Ikväll ska vi fortsätta att flytta, phu vad saker vi har! Tur att Andreas slutar tidigt imorgon så vi kan tömma förrådet redan då.


Packar packar och packar..

Hur mycket jag än packar så tycker jag inte det försvinner en pinal mindre i lägenheten.. Har packat minst tio kartonger men det syns inte.. Det är bara att kämpa på!

Just nu sitter jag och väntar på att en doktor på VC ska ringa åter. Lovas rossel blir inte bättre och nu har hon ätit sin kur med antibiotika. Doktorn var tvungen att titta vad man skulle göra i nästa steg och därför skulle han ringa igen.. Jag är ganska nervös eftersom den förra doktorn vi hade sa att man kanske måste göra en astmautredning om det inte blir bättre.. Fy, jag vill inte att hon ska ha det! Nej nej nej!

Imorgon måste vi förbi Birsta en sväng. Eftersom vi kommer att flytta in i helgen behöver vi ett nytt skötbord och jag har hittat ett på IKEA som är billigt och bra:) Fast jag ska måla det vitt som allt annat;)

SNIGLAR Skötbord vit Längd: 72 cm Bredd: 53 cm Höjd: 87 cm

Trött mamma..

Nu sitter jag och väntar på att A ska komma hem.. Försöker hålla ögonen öppna men det är inte lätt, jag är såklart snorig och hostig igen.. Trött på att förkylningen bara går runt..

Idag var jag till stallet på morgonen för att Zanna skulle få en ny hagkompis, men Zanna den nöten vart för på så nu är hon själv i sin hage igen... Vi var ut i skogen och hoppade i alla fall:) Egentligen skulle vi inte skutta men Zanna var så pigg att vi tog en skuttrunda också.

Vi har kört massor med kartonger så snart är hela köket i huset. Imorgon blir det mer flyttning efter babysången och innan jag ska på hoppträning:)

Ciaooo

Tittut;)


Måndag igen..

Igår vart det inget bloggande eftersom vi höll på att fixa hela dagen i huset. Nu är sovrummet så gott som klart, bara listerna som ska spikas upp:D Vad skönt! Men denna blir hektisk, varje kväll kommer jag och Andreas köra saker upp till huset. Några kartonger varje dag så det huset blir beboeligt till helgen. som tur är har vi sånna bra familjer som ställer upp med barnvakt undertiden vi kör saker. Ikväll är det systeryster som ska vara här:)

Vart har jag kameran då, jo i huset... Hade taget superfina bilder på sovrummet som jag skulle lägga ut..

Hur är det med Lova då? Jo hennes hosta är bättre men rosslet är kvar.. Jag vet inte om det är normalt, får ringa till VC på onsdag när det gått en vecka med antibiotikan. Det sa att jag skulle höra av mig då endå eftersom de vill veta om hon svarat på medicinen. Om inte.. då ska Lova gå på astmamedicin för att se så¨det inte är just astma:( Hoppas inte det!

I alla fall så står hon på knä väldigt ofta och nu har hon ställt sig upp två gånger:) Ibland fastnar hon när benen åker isär och då säger hon till på skarpen.. Hon växer så det knakar och har nu så gott som stl 80 men 86 i vissa byxor.



Så här ser det ut när hon står på knä:)

Nu har vi flyttat!

Äntligen bor vi i vårat hus:) Det känns så skönt!

Flytten gick bra, vi har tur som har så bra vänner och familj som ställer upp och hjälper till. Dock har vi inget internet så det kommer att bli lite bloggtorka här framöver. Just nu sitter jag på Andreas systers mobila bb som vi har lånat, men vi måste bestämma vilket vi ska ha här i huset.

I veckan kommer vi att försöka packa upp så mycket som möjligt. Just nu är Lovas rum ett rum för alla kartonger, men jag hoppas att det kommer att vara tömt i slutet på veckan så vi kan fortsätta med Lovas rum i helgen.

Lova hon trivs som fisken i vattnet med alla kartonger och plastpåsar överallt. Massor med saker att ställa sig emot och klättra in i:)

Ne nu ska jag och Lova gå och organisera i vår garderob:)

Hej hej

Ibland måste man bara dansa;)





Till Anna och Linda i K-stad;)



Älskade häst!

Idag måste jag säga att jag och Zanna presterade dunderbra på träningen för Pia! Redan under uppvärmningen var hon så mjuk och fin.. Hoppningen gick också super, dock måste vi få upp farten lite:)

I alla fall så har vi äntligen fått vår lägenhet såld och nu flyttar vi redan nästa helg. Vilket känns underbart men också lite stressande, speciellt när vi fick bryta upp allt golv som jag lagt.. Orsaken till detta är att golvet har flyttat sig medans man har satt ihop det nu ska vi lägga om det och inte använda massa kilar... Hoppas vi blir klar med sovrummet imorgon.. Sen kommer vi att börja med Lovas rum, det kommer att bli så fint.. I vanliga fall är jag ganska försiktig med färger, men i hennes rum kommer det att bli mycket färg:)

BTW det kommer film snart på dagens träning och sen kommer det även bilder på vårat färdiga sovrum;)

Lite bilder bjuder jag på :)




Bilder från dagen






Bilder på vår busunge

Ny bloggdesign igen..

Kör på denna tills att jag har fått till min egna.. Ganska söt tycker jag:)

Trött...

Vilken natt, börjar bli ganska trött på hostan som Lova har.. Den håller oss alla tre vaken! Dessutom skulle det behöva stå på förpackningen på Bricanyl att man inte ska ge det på kvällen innan barnet ska sova eftersom de blir superpigga av det...

Jaja, idag ska jag och Lova till stallet på eftermiddagen eftersom Anneli ska rida igenom Zanna innan träningen på lördag. Zanna var ganska vrång igår, stel som en pinne och lång som ett tåg.. Jag måste komma ihåg att åka upp till huset och hämta kameran så jag kan ta lite bilder:)

Annars blir det en dag hemma eftersom hostan är som den är.. Ne nu ska jag äta frukost och hinna plocka lite innan Lova vaknar!

Hare!

Bjuder på en liten bild från i somras


Då vi vaken igen, tredje gången...


Lova på sitt dop



Lunchen avklarad

Lova fick antibiotika och Bricanyl hos doktorn idag, förmodligen har hon en bakriell infektion i luftrören som gör att hon är så rosslig. Vi börjar med detta, skönt att vi har fått så bra hjälp! Jag fick faktiskt i henne lite bananmos idag utan att hon spydde eller hostade som en tok. Senare ska vi ta en promenad till tandläkaren och på vägen ska vi möta upp Jessica & pojkarna:)


Dagen som denna..

Då sover Lova in morgonlur och jag får en liten stund för mig själv.. Nubadade och mätta i magen är vi redo för dagens äventyr.. Ja eller äventyr och äventyr.. Snart ska vi packa in oss i bilen och fara till vårdcentralen och kolla Lovas hosta.. Sen i eftermiddag ska jag till tandläkaren.....

Oj vad jag längtar till ska flytta till huset nu! Nu är jag trött på att springa imellan lägenhet och hus:)

I helgen är det Pia Eriksson träning kl 10.00 på Timrå, jagoch Zanna ska vara med :) Spännande att vara med för en ny tränare. Nu hoppas jag att Zanna håller sina ben skadefria så vi kan vara med..

Vilken hektisk dag..

Idag har vi städat och fejjat hela dagen, fy vad jag hatar att storstäda. Men nu skulle jag bara tvätta fönstren...

På eftermiddagen tog jag och Lova en liten promendat tillsammans med Bodil och Emeline upp till ICA. Även fast det blåste var det ett underbart väder att gå i idag:) Skulle dock behöva en ny mössa, min älskade basker från Sisters är lite tunn..



Imorgon ska jag och Lova på vårdcentralen om hennes hosta är imorgon som den var idag.. Lova har haft hosta i tre veckor, nu har den börjat blivit värre. Så vi missar babysången:( Vet inte vad vi ska hitta på eftersom hon kräks upp all mat hela tiden, det enda som hon äter är flaska och gröt. All annan mat ratar hon.. Jag som stått och kokat frikadeller idag.. Men men...

Ne nu ska jag fortsätta titta på DH:)

Kameran ja...

Jaha, jag skulle lägga upp lite bilder på hur våran fondtapet vart i sivrummet.. Men vart är kameran då? Jo i huset.. Typiskt... Men snyggt vart det i alla fall:)

Natten till söndagen var hemsk, när jag väl kom i säng vaknade Lova och var vaken från ett på natten till strax efter tre.. Jag somnade efter fyra, sen vaknade vår lilla solstråla kl tio i sex och då klev jag upp eftersom Andreas hade sovmorgon och var ute kvällen innan.. Jag var så trött i går kväll att jag somnade vid strax innan halv tio och sov som en stock till efter åtta imorse. Skönt!

Idag har vi städat, tvättat, bakat kladdkaka, lagat lunch, varit med Emeline och Bodil och sen kom Johanna och hälsade på:) Massor med skoj hela dagen! Sen for jag till stallet och red och jobbade.

Lite uppdateringar om Lova:

Just nu kryper hon för fullt, fram och tillbaka. Går man in i ett annat rum kommer hon efter och kikar var man gör. Pratar hela dagarna gör hon med allt och alla, ja från strumpor till ljuslyktor:) Idag tog hon tag i soffbordskanten och ställde sig på knä för att titta vad som fanns där uppe.. Hjälp det går så snabbt! Vi håller på att vänja av henne med flaska och äter nu frukost, lunch, mellis och kvällsgröt. Övriga mål äter hon flaska. I helgen lärde hon sig att sätta sig upp i vagen så nu blir det sele på hädanefter:)

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen! Natti natti

Full rulle hela dagen..

Denna dag har gått fort.. Skriver en uppd imorgon är för trött nu, kortsammanfattning: sov endast två timmar i natt...

Lite nytt

Har en tillfällig design tills att jag får till min egen:) Den får duga ett tag..

Underbar kväll..

Jag har nu varit på middag tillsammans med familjen hos mamma och Lars, syrran och Henke var också med.. Massor med god mat och roliga samtal. Lova tyckte det var väldigt roligt att vara med och busa, sen har ju mormor så roliga leksaker:) Hon somnade inte förrän efter halv nio vilket är på tok för sent eftersom hon brukar gå och lägga sig vid sju. Hoppas hon sover bra inatt bara..

Hela dagen har vi varit i huset och fixat.. Jag håller fortfarande på med golvet i sovrummet.. Idag tappade jag lusten också eftersom jag råkade hammra mig på tummen två gånger..

Nu blir det sängen för imorgon ska jag och Lova titta på när Anneli ska ställa lilla Vera på Timrå:)

Lilla underbara Nikita..


God morgon!

Idag fick jag sovmorgon av min älskade sambo:) Även fast jag sov till 8.00 så var det underbart! När jag klev upp hade A även gjort iordning frukosten så det var bara att ta för sig..

Lova är lika pigg som vanligt och har faktiskt sovit riktigt bra i natt. Hon vaknade vid tolv och då fick vi söva om henne. Sen vaknade hon vid fyra och fick en flaska som hon kanppt hann äta upp innan hon hade somnat om. Vid sex hade hon sovit fördigt och ville kliva upp.. Väldigt skönt! Inte som det hara varit i veckan, vaknar mellan fem och sex ggr och skrikigt, sen vilja kliva upp halv fem... Just nu håller hon på att vidga sina vyer och är påväg att krypa in i vårat sovrum:)

Nu ska vi ta och promenera upp till huset, vi ska lägga golv och sen får vi se om jag ska börja blöta bort broden i köket. Till kvällen ska vi på middag hos mamma och sen ska A iväg på hockeykväll:) Jag och Lova blir kvar hos mamma då.

Hade bra idag allesosammen!

Vår kväll

Lova Lisa var så trött idag så hon fick hoppa i säng vid 18.40, precis när vi hade ätit klart middag. Idag vart det hemgjorda hamburgare. Det skulle vara klyftpotatis till men de lyckades jag bränna, om man säger så här så hade jag ingen bra dag i köket.. Lova var trött för att vi har varit ute på en massa ärenden idag.. Birsta, ICA MAxi och in till Fresk... Hon är nu inne i en period då hon ska titta på allt och kan inte slappna av och somna, vilket hon har kunnat innan. Men men... En sväng in till Alex på Tiger och där inne var det ju jätteroligt att vara där så då kunde hon absolut inte somna:)

Åhh, vad fina våra tapeter är! Kommer att visa dem snart, vi sätter upp dom i helgen.. Så när den är uppsatt så kommer det bilder på vårat sovrum.. Jag har faktiskt haft ont i magen för att jag har varit rädd att inte de ska passa men när jag såg dem idag så vart jag salig igen:)

Iaf efter att Lova har somnat har jag och A tittat på Sex & the City 2, jag hade faktiskt inte sett den.. Skäms på mig, jag som har sett alla säsonger minst sex ggr... Men den var underbar! Nu har jag i alla fall sett det jag behöver se på Idol och jag måste säga att Olle är fortfarande min favorit! Men synd att Sassa åkte ut för hennes framträdande var tusen gånger bättre än Lindas..

Aja, hoppas er kväll har varit bra. Nu ska jag ta och knyta mig! Natti natti...


Hittade en gammal film

Hittade en gammal film som på mig och Zanna, det är Alex som har lagt upp den:)





Fredag..

Jag får ont i magen när jag tänker på det... Orkade inte åka till stallet i går eftermiddag för att skritta Zanna... Skulle kännas så konstigt att se hennes box tom, vår fina lilla sessa...

Idag har vi i alla fall massa måsten.. Efter lunch ska jag och Lova åka till birsta och handla en fäll till barnvagnenn nu räcker det inte längre med en filt i botten när Lova har sin tunna overall. Hon blir kall om ryggen och jag vill inte ännu inte ta fram åkpåsen.. Sen måste jag handla skydd till alla uttag, lillafröken tycker uttagen är väldigt intressant. Sen ska vi in på Kings och handla lite prylar till Zanna. Till sist blir det att hämta ut våra tapeter, vilka det blev håller jag ännu på;)

En liten fråga.. Vad äter era barn til frukost? Lova äter fortfarande ersättning men jag ska nu börja byta ut det till mat. Jag funderart på gröt, men det kanske finns något annat man ska prova.


...

Idag har jag gjort något av det svåraste man kan göra... Jag har tagit farväl av vår älskade Nikita...
Hon vart nästan 20 år gammal och har haft ett riktigt bra hästliv. Som liten gick hon på ridskola nere i Stockholm, men fick snabbt Avkastarkungen som nytt smeknamn. Då köpte Irene henne och tillsammans så vann de många dressyrtävlingar och bemästrade också några hopptävlingar trots Nikitas ovilja att hoppa och Irenes nervositet. När Nikita var tolv år köpte vi henne av Irene, vi behövde bara gå in i stallet och då kände vi alla att detta var hästen som skulle följa med oss hem.
Nikita har aldrig varit den lättaste... Så många gånger som jag legat i diken, grus och spån, ja de är otaligt. Men man lärde sig något varje gång, att ha en bra balans som inte annat:)
Nikita var trots alla sina små nyckheter en rikitg trokänare och läromästare, gjorde man rätt så gjorde hon också rätt. En fantastisk vän! Därför var beslutet att få ett bra avslut på hennes liv ganska lätt. Nästan aldrig har hon varit skadad eller har haft ont. Ingen av oss ville heller att hennes sista tid skulle vara smärtsam för henne. Så idag fick hon ta sin sista promenad hemma på stallplanen, där hon trivdes bäst..
Aldrig kommer vi att glömma denna fanatasktiska lilla häst som hade ett hjärta av guld...
Vi ses igen lilla Bambi!


....

Bävar inför morgondagen...

Smaskiga ting

Just nu sitter och kollar på amssor av recept, är så sugen på att baka nått gott... Längtar till jag får fylla frysen med bullar, kakor och långpannekakor:)






Just nu ligger Lova på golvet hyfsat nöjd. Skönt, när jag kom hem från stallet ville hon inte äta och ville endast sitta i min famn. Huga, det är inte lätt att vara liten.. Men i morse var hon duktig, då kröp hon riktigt långt:) Hon är så duktig vår lilla tös:)



Lite bilder från gårdagens prommis upp till huset, bilderna är klickbara.

Onsdag

Nu ska vi sätta fart! Vi ska äta frukost, Lova ska bada och sova innan vi far på babysång. Jippi! Det var inställt förra veckan så det kändes lite tomt sådär mitt i veckan. Det är riktigt skönt att ha något planerat varje vecka, annars blir det lätt lite långtråkigt tycker jag. Jag skulle egentligen till tandläkaren kl 14 men eftersom Zanna skadade sig igår så måste jag åka upp till stallet istället.. Om hon är okej så har jag hoppträning sen ikväll.

Hoppas ni får en bra dag, nu måste jag springa och ta Lova som leker med mina stora ljuslyktor:)

Lite less...

Nu på eftermiddagen var mamma så gullig och tog hand om Lova så jag skulle kunna åka till stallet i lugn och ro.. Supersugen att ta ett riktigt dressyrpass med Zanna, men när jag tittade in i boxen var blod det första jag såg. Zanna har sparkar in i rörstaketet och skalat av sig lite hud... Skit också!! Hon var varken varm eller svullen men två nya överben på vänterbak. Tack för det... Men jag tror vi kan träna imorgon endå... Men Zanna stackaren får inte gå ut i hagen imorgon på förmiddagen.

Ikväll är det i alla fall premiär för nya säsongen av DH!! Jippi!! Jag ska tända massor av ljus och krypa upp under filten och njuta:)

Hoppas ni får en härlig tisdagskväll!

Underbara unge:)


Lagar mat

Lova sitter och leker vid bordet och jag lagar mat för fulla muggar. Funderar på att köpa en matstol från IKEA så hon kan sitta med mig i själv köksdelen. Just nu så sitter hon bakom min rygg nör jag lagar mat och det är lite tråkigt.

Lova äter samma sak som igår, alltså palsternacka- och morotspuré och torsk, men jag funderar på att smaksätta med färsk persilja. Fast sist hon åt det så vart man påmind om det i ca en vecka efter om ni förstår vad jag menar.. Jag tror jag får hacka lite mindre denna gång och strö i..

Efter lunchen ska vi kanske ta en sväng upp och titta på när grannen Bodil rider. Men om mamma hör av sig snart så ska vi upp till huset och måla. Igår beställde vi tapeter( äntligen!) till sovrummet så vi måste bli klar med målningen och golvläggningen där inne. Mamma håller också på med med hallen nere så den blir vit och fräch istället för orange.

Jaja, nu måste jag fortsätta med matlagningen...


Morgonfundering..

Sitter och funderar på en ny bloggdesign.. Någon som har några tips på vad man ska tänka på eller namn på någon som kan göra en design åt en?

Lovas lunch idag

Idag vart det en smarrig morot- och palsternackapure med kokt torsk

 

Gör så här:

Skala en morot och en bit palsternacka, skär dem i bitar. Ju mindre bitar detstå fortare går de att koka.

Lägg i moroten i kokande vatten och när den har kokar i ca 5-7 minuter lägger man i palsternackan.

Skär en bit fryst torsk ( jag köpter frysta torskbitar och skär av en bit varje gång hon äter fisk, resten stoppar jag i frysen ige.) Ett tips är att spola varmt vatten på kniven så går det lättare att skära av den frysta torsken.

Känn av rotfrukterna och när de är nästan genomkokt lägger man i tosken i samma kastrull. Torsk kokar på att litet kick.

Ta ut rotfrukterna och mixa eller mosa dem till lagon konstistens för ålder. Lägg upp fisken och lägg en bit osaltat smör ovanpå och sedan mosa väl.

Klart att servera! Smaklig måltid:)


Bilder på huset







Ja nu är vi mitt i renoveringen.. När vi har fått klart vårat sovrum kommer lite för- och efterbilder.

Måndag..

Underbar start på veckan.. Nu börjar man märka på morgonen att det börjar gå mot mörkare tider.. Imorse fick vi tända alla fönsterlampor och imorgon tror jag att det blir lite tända ljus på morgonen. Jag längtar till att jag och Lova kan äta frukost tillsammans i huset med tända ljus i adventsmörkret:)

I alla fall så har jag precis kommit ur en varm dusch, idag hann jag faktiskt med det innan Lova vaknade från sin morgonlur. Annars brukar hon få ligga på golvet inne på toaletten medans jag duschar, men då måste man hela tiden passa henne så hon inte kryper in i duschen eller attakerar toaborsten. Dessutom hinner man inte stå så länge som man skulle vilja:) Jag hann till och med smörja in mig med lite lotion. Jag har faktiskt funderar på det att nu för tiden tycker man det är lyx om man hinner sminka sig eller hinner fixa håret i lugn och ro. Igår funderade jag om jag skulle försöka hinna med och göra en ansiktsbehandling eller en massage för att skämma bort mig själv lite. Men!, att vakna brediv sin underbara familj varje dag eller att få rida ut i skog och mark på sin häst måste ju vara att skämma bort sig själv.. Eller hur??



Igår kväll var vi i huset til nio på kvällen. Lovas farmor satt barnvakt medan jag, Andreas och mamma var uppe i huset och slet. Mamma målade hallen vit, tack så mycket mamma! Jag och A började lägga golv i vårat sovrum, nu börjar det likna något. Bilder kommer i ett nytt inlägg om en stund:)

Idag ska jag och Lova kanske upp till huset, sen ska vi in till vårdcentralen för jag ska lämna tillbaka ett stödbälte och sen blir det stallet.

Ha en bra dag!

Morgonstund har guld i mun...

Kl är inte ens lunch och jag redan varit till stallet. Söndag morgon är den bästa dagen och tidpunkten att rida ut, man blir så pigg av all frisk luft. Jag och Bodil tog en tur i skogen i det underbara vädret.


Lova den lilla rackaren sov till sju idag, bara för att det är Andreas tur att kliva upp med henne. När det är min dag ppå helgen att stiga upp med henne sover hon inte längre än till fem... Jag vart faktiskit lite avis;) Jaja, hon måste tycka att det är underbart att ligga och mysa med sin pappa eftersom hon somnade om.

Idag ska vi upp till huset och renovera mera. Jag ska måla klart sovrummet och när A kommer från innebandyn så ska vi börja lägga golvet där. Vi hoppas att hinna klart med det idag så allt är klart tills tapeterna kommer. Sen ska bara elen dras inne i garderomen och gipsskivorna ska sättas upp och målas sen är det klart även där inne.


Nu ska jag ta och mysa lite med familjen innan a ska och spela! Ha en trevilg dag:)
Just det en liten rättelse på Lovas vikt, hon väger 9700 g och inte 6700:)

Nu händer det:)

Nyss kröp Lova igen, hon gjorde det för ca en och en halv vecka se men sen har hon inte gjort det mer. Men som sagt nyss så satte hon igång på att öva att krypa, så det vart några små steg:) Nu fick till och med Andreas se att hon kunde. Lova Lisa lillfisa börjar bli så stor..



Idag hade Lova lite feber när hon vaknade så det vart inget av dom planer som vi tänkt. Men men så är det. I stället fick hon Alvedon och somna om i ca två timmar. Skönt för sen var hon mycket piggare så vi for faktiskt till stallet med mamma och hon red Zanna faktiskt. Jag red först och sen höll jag lektion för mamma, när hon sedan var klar så red jag igen:) Zanna behövde gå ordentligt eftersom det blir uteritter i helgen.

Sen kom A hem och tog Lova så jag kunde åka till affären och sedan tvätta bilen. Sen kom jag hem till en underbar middag, Sweet Chilipasta och kycklingfilé. Smaskens!

Ikväll ska jag och A bara sitta framför tven och mysa. Vi känner oss inte så friska ännu efter förkylningen.



RSS 2.0