Sjuk IGEN!!!

Jag skriver ett litet kort inlägg. Jag har magsjuka!!! Fy fy fy!!!! Nu har jag varit hemma i två dagar och just nu känns det inte bättre, får springa på toa lite nu och då..... Jag börjar bli less, jag äter lite och sen ja ni vet... Försöker sova men det går inte för jag mår så illa. Kan inte ligga och titta på tv för jag fryser. Kan inte gå för jag blir svettig! Jag tycker synd om mig själv just nu!!!

Nu måste jag gå igen....

Stålande sol

Idag, var jag upp tidigt och åkte till stallet. Hare sovit mycket bättre i natt, jag hann inte säga god natt till A innan jag sussade sött på kudden. Jag och Zanna tog en morgontur ut i skogen, fy vad kall jag vart om öronen. Trodde de skulle ramla av när jag kom in! Sen åkte jag hem och började stöda så nu är det fint här, det har ärligt talat sett ut som skit här hemma denna vecka! Jag blir så stressad när det är stökigt! Sen har jag stekt kyckling med en smarrig kryddning, tyvärr var potatisen slut så det vart pasta. Fan jag kom just på att jag glömt brödet i ugnen, det vart lite mer färgat än vanligt:)

Nu ska jag ta och packa, ska ut med jobbet ikväll så det blir att gå direkt hem till en tjej på jobbet och göra sig i ordning innan vi ska ut. Kvällens outfit blir en kort glitterkjol med vitt linne till:)

Love

PS. Jag finns alltid för dig vännen. DS

Zzzz

Jag kunde verkligen inte somna igår kväll. Jag vet inte vad det var, men jag kunden inte slappna av. Jag brukar aldrig ha svårt att somna, huvet på kudden och sen "Zzzzz". Men inte igår... Jag la mig i sängen, klev upp och tittade på tv, la mig igen och låg utan att somna till kl 02:00 då klev jag upp igen och tog fram kycklig på tining. Jag vet inte när jag somnade, men det kan inte ha varit före 03:00 i alla fall.....

 Filmtips för helgen

Step up 2- The streets

Dansfilm som får det att rycka i danslemmarna!

Over & out
Love

Tack till den som bryr sig- for the record

Jag tycker det är så roligt att det finns vissa människor som bryr sig så mycket om mig, man känner sig så uppskattad. Tänk att bry sig så mycket att man känner att man måste kommentera vilka val jag gör. Jag känner mig så speciell:)

For the record
Jag och A har kännt varandra i några år, vi har varit mycket bra kompisar och har alltid kunnat prata om allt. Strax efter jag flyttade hem hördes vi av igen och sedan träffades. Man kan säga att nu var tiden rätt, jag hade egentligen bestämt mig för att vara själv ett bra tag. Men när hjärtat säger en annan sak, ja.. Vad ska man göra? Sen vi träffades har vi hängt ihop stort sett hela tiden. En skillnad var att vi hittade vardagen tillsammans ganska snabbt, vilket är en stor skilldnad mot tidigare förhållanden. Vi har samma intressen och har samma syn på livet osv... Nu går jag in på detalj.... Att vi nu ska flytta til en annan lägenhet är vårat gemensamma beslut, inte har JAG självt beslutat att vi ska sälja den här lägenheten... Men tack för att du bryr dig om A så mycket, men han har en egen vilja. Han hälsar tack!:) Ja, du vet ju vem du är... Så är det med det, nu vet ni hur jag och A träffades:)

Hade bra
Love

Frusen och trött

Idag var det -17 grader när jag klev upp. Jag ångrar att jag inte låg kvar för idag är jag supertrött! Jag vet ju att jag alltid blir piggare när jag kommit till jobbet, alltid roligt att träffa arbetskamraterna. I alla fall var bussen i tid idag, tur för dte var den inte igår och då vart jag så genomfrysen att jag inte vart varm i kläderna förän jag kom hem på kvällen.

Idag ska jag jobba och sen blir det stallet som vanligt, jag måste handla också. Jag orkar inte hitta på något att äta, ideé torka. Kan någon lämna nått smarrigt recept??

Ne nu måste jag jobba!
Ciao

My super sweet sixteen, nej jag skoja, super sweet sunday

Idag har jag och A bara varit hemma, sovit ut och myst. Vi har städat och tagit bilder på lägenheten;) Jo vi ska lägga ut den, det är dags för något större. Vart är inte riktigt säkert ännu, men jag har mina önskningar:) Just nu är ett sovrum ett stort plus!

Just nu sitter jag och dricker en efterlängtad kopp med kaffe och tittar ut över vinterlandskapet utanför. Det har säker snöat 40cm sen i fredags, härligt! A tycker det är lite sådär eftersom han är mer en sommarmänniska, men jag stortrivs med mycket snö och kallt. Jag ska snart fara till stallet och rida, Zanna är helt återställd nu och jag hoppas att det håller i sig. Nästa helg får vi se om jag hinner tävla en dressyrklass, jag har stalljour samma dag och det kan bli lite stressigt. Zanna kommer att gå lite dressyr nu under året för att kanske kunna starta en fälttävlansklass. Hennes mammas släkt är nästan bara fälttävlandshästar så hon har det i blodet, hoppas bara mattes mod håller:)

Nej nu ska jag ta och bege mig ut i snöyran och åka till stallet. Ett tips: Lyssna på The Strokes- Last night. Gammal låt men den är sjukt bra!



Love

Lite bilder sen gårdagens Melodifestivalsyra


Mummmsss

Jag och Jeanette, jag ser mer död än levande ut... Men vi hade roligt iaf

Som sagt mkt roligt!

Jaha var det inte mer???

Sammanfattning Meldifestivalen:

1. Tick tock- Svängig bit, men vad fan har hon på sig.
2. Welcome to my life- Westlife 2
3. Hjärtat fullt av ljus- Oj, undra om hon var sjuk. Falskt!
4. Jag tror på oss- Heja Scottz! Svängig dansbands bit.
5. Your my world- Nej nej, håll dig till Bigg bigg world. Sjung ut för fan.
6. Stay the night- Bästa låten på hela kvällen! Heja heja!
7. Snälla snälla- Hjälp
8. Discontect me- Falskt, falskt, falskt

Over and out

Ingen utgång!

Nej nej, det vart ingen utgång! Jag är för trött, jag tror jag börjar bli gammal;) Jag ligger nog efter med sömnen, ca 12 timmar. Nej vi får se, vi ska ut med jobbet nästa helg i alla fall så det jag hinner nog med det också.

Nu till lite mer seriösa ting. Jag förstår inte det här med att vara negativ hela tiden, jag menar hela tiden. Jag möter detta på jobbet och i mitt privata liv. Att alltid sitta med "taggarna" utåt måste ju vara enormt ansträngande! Varför kan man inte vara resonabel och bete sig som en vuxen människa. De senaste veckorna har jag kanske omedvetet dragits in i denna negativa spiral, men nu känner jag att jag orkar inte mer. Jag vill inte höra mer. Varför kan man inte bara prata med varandra istället för att prata bakom ryggen. Och först och främst varför kan man inte bara accptera att saker faktiskt är som det är!

For f*ck sake, keep things on the table!
Peace out!

En efterlängtad ledighet

Idag fick jag sova ut, jag kommer inte ihåg senast. Jag fick sova till nio, visst det kanske verkar lite i vissa ögen( topmodel my love;)). Men för mig är det mycket värt! Nu ska jag ta en sväng in till stan, måste in på jobbet och fixa ett ärende som tyvärr inte kan ligga när jag ä ledig. Sen ska jag och Jeanette gå en sväng på stan, vi ska ut ikväll och då måste man ju kanske ha något nytt:) Typiskt att jag är så trött och just nu så känner jag mig inte alls sugen. Får se hur jag känner mig sen....Det rycker dock i danslemmarna!

C you in the City!

När jag minst anade det!

Vilken natt, min ena häst Zanna vart sjuk igår kväll. Hon fick kolik vilket kan medföra operation och i värsta fall dödsfall. Hon vart förstoppat och hade jätte ont! Jag har inte sovit en blund i natt och jst nu känner jag mig helt slut. Jag anade inte det här eftersom jag hade ridit en timme innan och då mådda hon bra. Mycket konstigt! Idag har jag vakat, jag var in till Birsta och handlade olja för att smörja hennes tarmar. Hua min lilla sessa!

Nu har vi precis ätit klart, idag vart det pannkaka med grädde & sylt. Mkt gott!

Vilket kort inlägg, men nu ska jag pch titta på min bästa väns träning!
Go Alex!

Som i skolbänken

Nu har jag suttigt på utbildning i två hela dagar med jobbet. Det var en försäljningsutbildning med ett företag från Sthlm. De vart mycket bra, men det var länge sedan man satt i skolbänken och antecknade.... Suck... Jag vet fortfarande inte vad jag ska bli. Det flesta har i alla fall en plan om vad de ska göra, sen ska de flesta jag känner börja plugga nu. Jag kommer att vara den sista! Jag trivs så bra med mitt jobb just nu och jag känner inte heller att jag har gjort mitt där heller. Jag får se när jag ska börja..

På fredag skall jag och tjejerna på jobbet gå ut en sväng, det ska blir sååå roligt. Det var ett tag sen som jag var ut, sist var när jag bodde i Karlstad!! Så ni kan tänka att det bar ett tag sen:)

Nu sitter jag och väntar på att A ska komma hem så vi kan laga lite mat. Han ska och träna och jag ska till stallet sen, det gick så bra igår när jag red. Jag hoppas att det går lika bra idag:)

Puss puss

Min lilla plutta


Zanna & jag! Lite suddigt men man ser ju i alla fall lilla sötnosen:)

Jag är helt inne i The Hills


Jag är helt inne i The Hills och då passar A på att ta lite bilder...

Nu får jag skärpa mig:)

Jag det var ett par dagar sen som jag skrev ett inlägg... Jag har haft så mycket att göra.

Får se, i fredags var jag till stallet på morgonen och red. Jag var in till Ikea och köpte en ny ljuslykta till köket, det vart en stor glaslykta med ett STORT blockljus i. Mycket snyggt:) När jag kom hem efter jobbet vid halv tio började jag att storstäda i köket, det behövdes. Ajaj A, bättre kan du:) Även att jag fick åka till stan och hämta A vid elva så det vart ett avbrott i städningen. På lördagen åt vårat jobbteam frukost på Knaust, jag åt så jag höll på att smälla av. Jag äter i vanliga fall inte såmycket frukost på morgonen eftersom jag har lågt blodtryck och mår illa och är yr. Men i alla fall vart det plättar med sylt & grädde, två äggmackor med kaviar, två koppar kaffe, ett glas juice och toppat med ett wienerbröd. Jag kan ju säga att jag inte var så mätt till lunch. På kvällen kom mamma, Lars och Thea och åt middag. Jag bjöd på inbakad fläskfilé med gorgonzolaost i och till efterrätt honungsstekt banan med glass! Smaskens!

Idag har jag jobbat till tre och sen åkte jag upp till stallet och red två klasser på dagens tävling. Det gick jättebra, jag red ju min lilla guldklimp! Nu sitter jag nybadad och väntar på att A ska komma hem. Sen blir det godis och mys i soffan. Känner attt jag behöver det efter denna fullspeckade helg!

Hade gott!

RSS 2.0