Babysång och tripp till Lilla Bandsjön

Natten har varit riktigt bra! Andreas nattade henne så jag fick gå och lägga mig strax efter tio, otroligt skönt! Jag hörde inte ens när de kom in i sovrummet. Tösen vaknade sen vid två och fyra för att äta, efter matningen somnade hon i min famn så det var bara att stoppa henne i vagnen igen. Vid sex slog hon upp sina blå för dagen och då klev vi upp.

På förmiddagen kom mamma, Jessica och Liam förbi. Mamma gosade med Lova medans jag gjorde mig iordning. Jag, Lova, Jessica och Liam for sedan på babysång i Timrå. Det var roligt! Jag kunde inte en enda sång och Lova sov sig igenom hela sångstunden:) Aja, hon är välgungad nu i alla fall:) Efter sångstunden for vi vidare till Gårdsbutiken i Lilla Bandsjön där vi fikade och köpte en var sin duk. Jag skulle ha kunna köpt allt där inne:)

Ne nu ska jag äta, sen ska jag städa av lägenheten inför helgen!

Ett kort inlägg..

Fy, natten har varit tuff... Fattar inte, förra veckan var ju riktigt bra.. Lova kom inte till ro och somnade inte förän 12 efter att vi bytt plats i sängen och flyttat henne från spjälsängen till vagnen. Sen var det bara för mig att vagga henne över golvlisten till sovrummet. Hon vaknade igen vid halv två och somnade om vid kvart i tre. Vaknade igen vid halv fyra och ville ha mat igen, sen somnade hon inte om förän tjugo i sex. Roligt att stå i vardagsrummet och köra vagn och sen Lars åka till jobbet vid fyra... Blä... Som tur var har Lovas farmor varit ute och gått med henne på eftermiddagen så jag fick en stund över att sova. Skönt var det, men vaknade sen av smärta i väntra bröstet och av att jag frös... En halvtimme senare var mjölkstockningen ett faktum! Amma Lova, duscha varmt, pumpa och amma Lova igen. Men har fortfarande ont.. Hoppas inte att jag måste pumpa i natt om Lova inte sover, då blir det jobbigt!
Huga, bävar inför natten..

Vi har varit på BVC idag och Lova väger nu 5050 g och är 57,5 cm lång:)

Motionera- Check

I natt var inte vår sessa nöjd, hon kunde inte somna om efter nattamingen vid fyra. Till slut vid halv sex fick jag gå upp och hjälpa damen att bajsa. Men ändå kunde hon inte somna om. Efter att jag ammat henne kl sex fick Andreas ta över så jag fick somna om. Han kom in och la henne i sängen efter en stund och då fick vi faktiskt sova fram till halv åtta. Stackars Andreas som inte fick sova ordentligt! Jag ska köpa öronproppar till honom idag så han i alla fall får sova när Lova lever om på natten.

Nu på förmiddagen har vi varit på promenad med Jessica och Liam. Skönt, nu ska det trimmas mammamagar:) Senare ska jag ta mig en tur in till Birsta och köpa en lampa, nya gardiner och en ny duk till vardagsrummet. Det ska bli lite vårfint här inne nu:)

Just det, jag och Andreas har kämpat länge med att få Lova att le till oss med flit men inte lyckats. Igår var Izza här på besök och när hon tog upp Lova i famnen tog det inte mer än tre sekunder innan Lova log och skrattade åt Izza:)

Sol sol sol

Idag har jag och Lova varit ute i solen mest hela dagen. Vi har suttit på mammas altan, varit på prommis och på stallet. Skönt! Det är bäst att passa på:)

A har föräldramöte idag så han kommer hem senare, tråkigt! Jag och Lova längtar tills han kommer hem:) Men min mamma kommer och håller oss sällskap undertiden. Det blir lite "Halv åtta hos mig", "Top Model" och "Hollywoodfruar". Måndagar är bästa tvkvällen på hela veckan:)

Jag har i alla fall hittat en lampa till vårat vardagsrum, nu måste jag bara hitta gardiner och en ny duk som passar till.

Börjar så bra...

Idag vart det jag som fick ta morgonpasset då A var lite för bakis för att kliva upp och ta lillan.. Var inte direkt så vi hade planerat men så är det ibland:) Syrran har tävlat Zanna idag och det gick riktigt bra! Syrran tyckte inte det gick så bra men jag tyckte det såg bra ut, lite småsaker att träna på men det måste man ju ha annars blir det svårt att utvecklas.

På eftermiddagen har båda jag och A klippt oss. För mig var det verkligen nödvändigt då jag inte har klippt mig sen i början av januari.

Nu sitter jag och njuter av att vara själv en stund. Är lite less för tillfället av lite olika anledningar så det är mycket skönt att få sitta i tystnaden. Imorgon kommer dessa små ledsamheter att vara ett minne blott så ingen anledning att hänga läpp.

Ciao

Solig Lördag:)

Idag fick jag sova till 11:) Ja jag fick gå upp och amma kl 6 och 9 men det var underbart i alla fall. I synnerhet med att jag har gått upp mellan 6 och 7 hela veckan samt alla nattamningar. Eftersom det var så fint väder idag struntade vi i att städa och tog en prommis upp till Fagervik för att hälsa på en kompis till oss. Mycket roligare och sundare än att städa! Dock så vart det superstressigt på eftermiddagen då vi fick middagsgäster vid fem. Andreas fick skjutsa syrran till stallet och jag fick gå an som en virvelvind inne i lägenheten för att vi ens kunde släppa in våra gäster.

Lova då, jo hon har sovit mest hela dagen känns det som. När hon är vaken är hon världens goaste lilla tjej. Hon är otroligt snäll, grinar väldigt sällan och är nöjd bara av att vara med:) Idag har hon legat på våran säng medans jag städade. Hon sysselsätter sig genom att titta på alla ljusa fläckar i rummet. Det märks att hon börjar bli starkare och starkare både i nacke och rygg. Nu vill hon helst inte ligga ner i famnen när hon är pigg, hon vill kunna vrida nacken åt olika håll så hon kan titta. Hon börjar också fokusera mer på att titta på oss, när man pratar med henne följer hon ljudet och tittar en i ögonen:)

Dagen har varit bra med god mat och gott sällskap:)

Fredagsmys:)

Idag var jag och Lova uppe tidigt, efter att vi fått i oss mat gjorde vi oss iordning och åkte till stallet. Syrran tränade för Anneli på Zanna och sen behandlade vi Zannas ben som har spökat hela senvintern. Jag hoppas att denna kur ska hjälpa.

Nu ligger Lova och sover i vagnen. Jag har fått i mig lite lunch och ska snart gå och ta hand om tvätten samt bädda sängen. Innan ska jag bara sätta på mig ett ansikte;) Vid två kommer Andreas hem och då ska vi åka till Birsta och handla lite kläder åt mig:) Har inget som jag känner mig snygg i, jag kan inte förstå vad jag hade på mig innan jag vart gravid? Måste ha sett för trist ut...

Detta skulle jag vilja inhandla idag:

  • Svart kavaj
  • Jeansleggins
  • Jeansskjorta
  • Ett par enkla tunikor
  • En lampskärm till vardagsrummet:)
Jeans ska jag köpa senare när jag har blivit lite fastare:)

En dag som denna

Idag vaknade lilla Lova kl 06,00 och ville ha mat. Efter det bytte vi blöja och sen gick vi tillbaka till söngen för att slumra en stund till. Eller jag slumrade och Lova körde med att vakna somna vakna somna vakna.. Ja ni förstår:) Efter det sorterade jag lite tvätt och startade en maskin, medans låg Lova på golvet och jollrade:) Hon hade ett nytt läte idag, förut har hon mer sagt ahh och nu är det mer Aaahaa. Jag fick med det på film i alla fall så hennes pappa får se när han kommer hem från jobbet:)

Sedan har vi varit på prommis med Carro och Lilly runt byn.. Skönt med frisk luft och det gick faktiskt riktigt bra att gå för mig också. Sedan dess har lova sovit i vagnen ute och för ett tag sen drog jag in henne för jag trodde hon började vakna. Men inte då, hon sover fortfarande.. Konstigt att hon inte har vaknat ännu, hon har sovit över sin mattid med ca 1,5 h. Fast det kanske inte är så konstigt med tanke på att hon åt varannan timme i morse.

Nu sitter jag och väntar på att hon ska vakna och att A ska komma hem. Min syster skulle titta förbi också och senare ska vi på middag hos svärmor:)

Hej hopp

RSS 2.0