Oj vad jag skulle fixa idag....

När jag vaknade i morse och märkte att det regnade tänkte jag att det skulle bli en perfekt fixardag! Sätta upp nya gardiner i vardagsrummet, sy!kuddar till soffan, städa ur en byrå som stått i sovrummet som inte allt passar in och flytta ner den i förrådet. Jag började med gardinerna, men då upptäckte jag att det var bara en längd som jag köpt och inte två!!! Vad arg jag blev och nu finns inte den gardinen kvar så jag måste köpa nya igen!!! Nu sitter jag och surar och funderar om jag ska ta mig in till Birsta för att köpa nya och köpa mer garn till min halsduk som jag håller på att sticka. På hösten blir jag så pysslig och vill bara göra mys överallt. A är nere i förådet och målar en gammal kista som vi har fått av hans föräldrar. Den ska vi ha som soffbord, man behöver ju inte alltid köpa nytt. A hittade den när vi höll på att hjälpa hans syster att plocka ur ett gammalt förråd hemma hos deras föräldrar.

Senare idag ska jag åka till stallet och tvätta Zanna. Imorgon ska hon och Anneli tväla i Matfors. Spännande och nervöst att stå och titta på, eftersom jag brukar rida själv. Anneli ska rida henne året ut då dels behöver Zanna mer utbildning och sen har hon blivit lite vass. Sist när vi var och tävlade var hon lite väl taggad och jag avslutade dagen med 5 timmar på akuten. Svullen ryggrad och förmodad bäckenfraktur. Som tur var hittade dom ingen fraktur men dom kunden inte ta plåtar på den sida som de ville eftersom jag hade så ont på vänstersidan. Detta hände in början på sommaren och jag har fortfarande ont i vissa lägen, typ när jag springer eller hoppar. Tur att  jag kan rida som vanligt i alla fall:)

Nej nu tror jag att jag ska ta mig en sväng in till Birsta!

Hjälp mig!

A slutade snusa igår.... Hjälp vilken humörförändring! Gå från världens mysigaste till en grinfärdig pojkspoling.( Nu kommenterar han hur jag stavar också, roligt att leva med en lärare?!) Han har till och med fuskat idag, han trodde inte att jag skulle komma på det men mig lurar mig inte! Luktade och fula tänder hade han när jag kom hem, smakade inte alls lika gott som i morse... Det är mitt "fel" att han måste sluta, jag klarar inte av gamm snus lukten. KRÄKS av det, stackars han och mig!

Nu ska vi ut och gå med mina föräldrar!
C ya..

Sommar sommar sommar....

Du får inte ta slut...

Känns inte som det har varit någon sommar ännu, trots att man har haft fyra veckors semster. Vart är SOLEN?? Jag vill ha fint väder och värme. Kunna gå ut på lunchen utan att bli dränkt. Visst idag har det varit varmt och solen tittade fram igår, men ändå. Det var länge sedan man såg solen, vart besviken idag då inte solen sken som igår.

A är och fiskar och jag ligger hemma på soffan. Ska snart fara till stallet och rida, skönt att vara tillbaka på ridskolan även fast Zannas sommarlov har varit underbar. Måste äta något innan jag far till stallet bara, så hungrig:)


RSS 2.0