Men vad hände...

Undra vart mitt inlägg som jag skrev igår försvann??

Ja ja, nu är jag allt för trött för att skriva ett nytt. Kommer en lång uppdateringen om helgen och dagen idag imorgon:)

Natti natti


Fredag idag:)

Idag var vi uppe med tuppen för att vara på Birsta när de öppnade vid tiotiden. En overall till Lova skulle inhandlas:) För halva reapriset fick Lova en supersnygg lila overall från Kappahl. Efter det for vi vidare in till migg jobb och träfade alla kollegor. Lova var lite blyg i början, men sen fick hon fart under fötterna och traskade runt så fort hon kunde. Jag hann knappt prata med några eftersom hon knatade utan problem långt ifrån mig. Vid tolvtiden åkte vi till Lovas pappas jobb och var kvar där tills han slutade. Sen har jag ridit och jobbat som vanligt..

Nu ligger jag i soffan efter dagens supergoda middag. Helstekt pepparfläskytterfilé, avokade och ugnsgjorda ritgrönsaker. Just det, lite godis på det också;)


Lovas overall:)

Tre bilder på vår lilla sessa:)

Tröttisar idag

Idag hade vi planer som gick i stöpet... Vi vart för trötta, istället har vi lekt hemma jag och Lova. Skönt var det, Lova var så trött att hon somnade när vi åt lunch. Vilket var tur eftersom jag hann med och klippa hennes naglar. Fröken blir jättearg när man försöker klippa dom i vaket tillstånd:) Apropå att somna! Igår var Lova efter allt bus på babysång och lek med Liam så hon tog sin tutte och overall och la sig på vardagsrumsgolvet och sov en halvtimme! Vi kunde inte väcka henne:)

Nu ligger lilla fröken och gråter medans pappa tröstar. Ytterligare en liten tand är på g... Fyra på 3 veckor.. Stackars lilla Lova-Lisa.. Nu måste jag gå och hjälpa..

Natti natti..


Frossa i mumin

Igår var vi som sagt och handlade lite kläder till Lova. Här är några bilder på dessa söta plagg:
NU kör vi igen:)

Imorgon kommer jag att köra på som vanligt men kör en mjukstart idag:)

Igår var Frida här och vi bakade bullar i stora lass. Gisses vad bullar det vart och goda också:) Det vart lite trångt i frysen. Jag hann också med att tvätta några maskiner tvätt, dammsuga hela huset och byta sängkläder. Idag har vi varit på Drakborgen och lekt en stund, vi hann också med en sväng på Birsta också. Det vart lite shopping till Lova och vårat sovrum. Jag ska ta bilder på det imorgon när det är lite ljusare..

I helgen ska det bli lite renovering är det tänkt. Nytt kakel, panel och tapet i köket, samt ny panel och klinker i hallen. Vi har massor att göra och vi kommer säkert inte att hinna med allt, men som vanlig är jag en optimist;)

Nej nu ska jag försöka pilla lite med en ny bloggdesign..

Hej och hå!

RSS 2.0