Lovas lunch idag

Idag vart det en smarrig morot- och palsternackapure med kokt torsk

 

Gör så här:

Skala en morot och en bit palsternacka, skär dem i bitar. Ju mindre bitar detstå fortare går de att koka.

Lägg i moroten i kokande vatten och när den har kokar i ca 5-7 minuter lägger man i palsternackan.

Skär en bit fryst torsk ( jag köpter frysta torskbitar och skär av en bit varje gång hon äter fisk, resten stoppar jag i frysen ige.) Ett tips är att spola varmt vatten på kniven så går det lättare att skära av den frysta torsken.

Känn av rotfrukterna och när de är nästan genomkokt lägger man i tosken i samma kastrull. Torsk kokar på att litet kick.

Ta ut rotfrukterna och mixa eller mosa dem till lagon konstistens för ålder. Lägg upp fisken och lägg en bit osaltat smör ovanpå och sedan mosa väl.

Klart att servera! Smaklig måltid:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0