Idag är vi med igen!

Usch och fy vad jag mådde dåligt natten till igår.. Feberfrossa, ja roligt tack för den... Jag låg i mitten av sängen men Andreas mjukisbyxor och t-shirt på mig samt att jag försökte krya innanför hans skin eftersom jag frös som om jag låg naken i snön. Så igår vart det inte många knop för min del, men Lova höll igen som vanligt. Efter lunch proppade jag i mig några Alvedon och packade in oss i bilen och for till stallet för att mocka.. Men det orkade jag inte alls, syster älskade syster fick rycka in. Tur vad det... Senare på eftermiddagen släpte febern och Lova fick åka till sin farmor medans jag och Andreas åkte och kollade på tapeter på Fresks och handlade mat på Ica Maxi, ja det vart middag på Max också. Tapeter ja, till vårat nya hus:) I somras köpte vi ett radhus som vi nu håller på att renovera. Bilder och mer information kommer inom kort..

Idag har jag lekt lite extra med Lova, man har ju lite dåligt samvete att det inte vart så mycket lek igår. Sen har jag rensat och damsugit.. Roligt... Efter lunch for vi till stallet, vi hade hoppträning utan tränare idag. Det är lite dåligt med träningsmöjlihet utöver vår ordinarie träning, så nu har vi hopptjejer bokat in lite tillfällen då vi hjälps åt att bygga fram och bort. Mycket roligt! Känns som jag och Zanna är på g tillbaka nu:)

Lova fick sin 6-månadersspruta idag.. Fy! Tur att Andreas var med, jag är så fjantig och kan inte se sprutorna utan att det ska svajja under fötterna. Lova var duktig och grinade lite smått men fick sen leka med ett måttband och då var hon nöjd. Nu har hon huvudomfång 44,5 cm, är 70 cm lång och väger 6700 g. Vår stora lilla tjej:)

Imrogon väntar nya äventyr, följ oss då:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0