Middag, fix och lite smått & gott:)

Vi har haft lite problem med internet på sista tiden så därför har uppdateringen varit lite dålig..

I helgen har vi pysslat med Lovas rum men tyvärr har vi inte kommit så långt. Det tog lång tid att få upp Easy cover och jag har börjat måla.. Dock måste vi sätta repgips på en vägg innan vi kan tapetsera den, alla dessa saker som man måste göra innan målning och tapetsering gör att det blir lite tråkigt... Men det blir kvällsjobb i veckan.

I lördags hade vi middag för mamma, Lars, Andreas mamma och faster. Det var supermysigt! Till förrätt hade jag gjort bruchetta, till varmrätt hasselbackspotatis och fläskfilé i ost- och senapssås och till dessert vart det Limekaka. Mycket smaskigt och lyckat! Igår var vi lite sega;) och det vart bara en långprommis efter lunch.

Detta händer i veckan:

Måndag: Städning, tvättning m.m Rida

Tisdag: Backa pizzabullar

Onsdag: Babysång, babycafé, rida

Torsdag: Hoppträning

Fredag: Lönesamtal på jobbet, jobba

Lördag: Dressyrtävling

Söndag: Inget planerat:)


Lite uppdatering om Lova:

Lova vinkar bättre och bättre, när hon vinkar säger hon också "heeiii". Hon kan titta på klockan och lampan när man frågar vart de är. Om man säger "nu kommer jag och tar dig" skriker hon och försöker krypa ifrån oss. Gör hon något som hon vet att hon inte får försöker hon smita undan när man säger ajaj. Hon har börjat flytta sig i sidled när hon står upp vid t.ex soffbordet och ibland försöker hon släppa taget och bara stå. Men balansen räcker inte riktigt till ännu. I alla fall så sätter hon sig ner på rumpan när hon har stått upp, vilket är skönt eftersom hon är mindre blå om huvudet nu:)

Nej nu måste jag sätta fart innan lillstumpan vaknar:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0