Lunchshopping

Idag har varit en väldigt stressfri dag, jag hade atk vid lunch så jag kunde äta i lugn och ro. Sen var det ju inte helt fel att man hann med lite fyndande på lunchen. Jag har länge velat ha en kort kavaj som man kan ha med en lite rockig t-shirt och ett par snygga jeans till. SNYGGT! Idag gick jag in på Gina Tricot för att titta lite på rean och då fanns det just en sådan kavaj som jag ville ha, för 99 kr! Riktigt bra fynd:)

Imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt! Det var länge sedan jag var ledig på en vardag, ska försöka ta en sväng in till stan och ta en fika. Måste ju bara få vara en dag när man är ledig. Jag gör alltid något på helgerna som t.ex tränar eller tävlar. Jag får oftast bara stressa om jag ska göra något annat, jag hinner oftast inte vara med kompisar heller. Försöka övertala syrran att ta en fika, men hon måste på skolan och plugga. Hon har säkert en tenta som vanligt min duktiga lilla syster:)


Snygg va:)




Ett tips på en partylåt:

  • Flo-Ride- Round round (riktigt bra)

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar!

God natt

Mumms med blodpudding!

Nu har vi precis ätit klart, idag vart det blodpudding. Det är såå gott! A gillade inte blodpudding, men nu så smakade det bra när jag hade gjort dom:) Nu väntar en godispåse, A är och handlar medans jag ser på Bonde söker fru, det är ju sista avsnittet med vigseln. TOPPEN! Ska försöka lägga ut bilder och en film sen i helgen, men just nu finns inte tiden. Nej nu ska jag kolla på lite kläder, är så sugen på att gå ut men då måste jag ha något nytt:P

Sov gott! Puss

Lite senare...

Vilken avslappnade kväll... Jag har legat i ett skummbad med tända ljus i nästan en timme. Underbart, jag hinner nästan aldrig det. Nu ska jag och A ta och titta på någon film, det går ju ingen på tven som vanligt så det blir väl något att ladda ner då. Vill se Twilight men vi hittar ingen bra version, så det blir väl någon gammal film som vi sett tidigare... Men, vad det snöar:) Jag blir så glllaaad! Jag tycker att det är nästan det bästa som finns;)

Jag sitter i alla fall lite på nålar just nu! Jag sitter och väntar på att det ska komma in ett nytt inlägg på en blogg som jag läser dagligen. Men hon som skriver den har haft det lite mycket i helgen, jag har ju mitt konstiga bloggberoende att stilla;) Sen vill ska jag klippa mig snart och jag ska nog klippa mig en frisyr nu. Mitt hår har bara fått växa det senaste året och nu är det ganska så långt, det går strax nedanför bh-bandet. Jag vill behålla längden men jag tror att jag ska klippa upp det lite mot ansiktet och runt om så jag kan få lite mer volym. Kanske att jag klipper luggen så den går jäms med käklinjen, tycker det är ganska fint. Lite rockglam över det hela! Jag måste färga det också, just nu så skulle jag vilja ha kvar min mörkbruna färg men kanske lägga i lite rödbruna partier för att få lite skiftningar. I alla fall så ska Anna fixa så jag blir ljusbrun till sommaren, så där så att det ser surfigt ut:) Okej, jag vill ha som Gisele, kolla bilden nedan:)


Myskväll med ljus!!


Mina beeennn!

Idag har jag och Zanna tävlat, gick bäl sådär. Min underbara lilla dam har börjat med att testa mig på lite olika sätt. Idag stannade hon på det första hindret och jag var jätte förvånad. Hon brukar inte stanna, men men sånt händer ibland. Hon måste ju få prova om hon kan i alla fall. Jag har i alla fall mycket ont i mina ben efter ritterna!

Nu ska jag gå ner i tvättstugan och hänga den sista tvätten, sen blir det en tripp till Ica för att handla lite till middagen. Det blir lasagne:) Mycket gott! Sen blir det an myskväll med ljus, godis och film. Det perfekta avslutet på en vecka! Bilder kommer på alla ljus, det måste blir mörkare först innan jag kan knäppa bilderna:P

Hade bra!

Otroligt fin dag..

Idag har det varit en toppendag....

Jag klev upp tidigt och åkte till stallet för att träna på en hoppträning som jobbet hade ordnat för oss intresserade. Det gick ganska bra idag, vi känner oss fortfarande ringrostiga efter sjukdomstiden. Zanna var faktiskt riktigt lugn mellan hindren, jag hoppas att det kommer att vara så även imorgon när vi ska tävla! Vi får ta det som det kommer under morgondagen, jag ska inte ha så stora förhoppningar eftersom det var ett tag sen som vi hoppade bana. Innan hon vart sjuk tränade vi mest kombinationer och liknade. Men men, i alla fall så kom Vickan( våran medryttare på Nikita) upp och skulle hoppa. Tokstoet fick in en riktigt tuff grisnit på ett av hindren så Vickan skadade sig ganska illa, det var bara för mig att hoppa ner i manegen och hoppa henne också. PUH, mina bin!!! Efter det åkte jag, mamma, Lars och Thea in på Birsta. Jag handlade lite ljus till lägenheten, jag vill ha ljus på varenda tom yta!!!! Det blir så myyyysigt! Nu sitter jag och läser lite bloggar för att stilla mitt bloggberoende och väntar på att A ska komma hem.. Sen blir det lite tv och natti natti!

Det kommer att mer bilder på min blogg nu när jag har lärt mig hur kameran fungerar. Dessutom så kommer det en ny design också, det tar lite tid eftersom jag sitter och handkodar om en stilmall.... Jag hoppas jag hinner göra klart den snart, vill ju ha bloggen lite mer egen...

Hade gott!

Effektiv morgon

Idag har jag hunnit med så mycket. Riktigt snabb för att vara jag!
Detta har jag hunnit med idag:

  • Besiktigat bilen, den gick i genom utan annmärkning:)!!!!!!!!!!!!
  • Ridit Zanna, mockat och städat undan täcken. Ont i armarna efter träningspasset!
  • Duschat, sminkat mig fixat håret och klätt mig.
  • Taget ett varv i lägenheten med dammsugaren, ganska skräpigt när man är två. Jag passade även på att plocka undan lite saker.
  • Jag ska även ut och ta bilder på bilen eftersom jag ska sälja den.
  • Måste även handla ett par ridvantar, mina gamla har sju hål:S
Nu ska jag fara och jobba, jag slutar nio ikväll. Lite sent, men jag längtar till jobbet idag. Det är så roligt med tjejerna på min grupp:)

Hade bra!

Zanna klippt och bilen ren!

Nu har jag mockat, spånat och klippt Zanna. Ja alltså Zanna fick en lite kortare frisyr i man och svans och lite mindre hår i öronen. Hon ska ju vara fin när vi ska träna på lördag och tävla på söndag. Japp i helgen börjar det, en hel tävlingsäsong framför oss. Det ska bli riktigt roligt! Sen har jag skrubbat Saaben idag, det var verkligen behövligt. Massa salt och skit, knappt någon lack kvar efter mitt skrubbande. Men jag var inte riktigt lika pedant som han framför mig, token handtorkade hela bilen med en trasa. HJÄLP, vem har orken. Jag torkade bildörrarna i alla fall så jag kan få upp den tidigt imorgon när jag ska åka på Bilprovningen. Jag hoppas den går igenom:S Håll tummarna!

Nanni, nanni!

Min fina röda ballong

"Vissa situationer i livet kan man likna med en ballong, min är röd. När man går in i en ny epok av livet fylls sakta den tidigare lilla slappa gummibiten med luft och den växer sig större och blankare. Större och större blir den och den känns lätt som en fjäder. Ibland blir jag rädd, den är ganska skör. Min fina röda ballong kan ibland få sig en hård törn och då håller jag andan och blundar. Tänk om den skulle explodera, vad ont det skulle göra. Knuten kan också gå upp så luften slipper ut långsamt och smärtan känns outhärdlig. Om man har tur är ballongen fylld med väte och då kan den sväva. Sväva iväg till himlens slut, så jag inte kan se den mer. Min fina röda ballong."

Snö vare här!!!

Idag när jag slutade jobbet kräksnöade det ute på tvären. Det var länge sen sist det snöade så här. Typiskt att bussen också var sen så man fick stå ute och bli genomblöt, inget smink hade jag kvar. Sedan mötte A mig på Ica och vi handlade till dagens middag, det var en av mina favoriter. Ris, bacon och ärt- och majs-blandning med sötsursås. Smaskens!!!! Jag tror att jag ska äta en portion till nu när jag har varti och ridit, är så hungrig! Måste införa kvällsfika igen.... Det är någon här hemma som anser att man inte ska äta sent på kvällen, men jag håller inte med. Jag vill ha min lilla macka innan jag går och lägger mig. I alla fall måste jag sluta med att äta godis, det är de enda nerdragningar jag gör på mina matvanor nu under lågkonjukturen. Man måste ju bidra med något:P

Idag pratade jag med Linda och Anna, hjälp vad jag längtar efter dem. Hoppas de kan komma hit snart så jag får stilla mitt behov av galna Karlstadbus!


Lauren Conrad

Ja så här vill man ju se ut i sommar!

Negativa tanter på bussen.......

Bakrund: Jag har börjat åka buss till jobbet av den enkla anledningen att det mycket mer ekonomiskt för mig. Jag känner att det blir för mycket pengar varje dag att köra en kombi till och från jobbet själv och sen betala en parkeringsavg varje dag på 40kr. Just nu betalar jag 36kr för att åka till och från jobbet och det tar bara en kvart på bussen. Jag slipper även köra själv, vilket jag har tyckt varit lite stressande. Men nu har jag lärt mig att koppla av och njuta av den tiden:)

Okej, men nu räcker det! Det enda negativa med att åka buss är att varje morgon tvingas sitta framför två mycket negativa damer. Damer och damer, de är väl ca 45 år båda två. När jag åker med 07:10 bussen från Timrå centrum är det nästan alltid samma människor som åker och vi har mer eller mindre bestämda platser. Min plats är alltså framför två mycket negativa damer som från och med att dom har satt foten på bussen börjar klaga. Jag kommer att kalla den Objekt A och Objekt B. OA är den som pratar mest, hon är alltid lite sträv i sina meningar men försöker alltid släta över det med ett litet skratt i slutet på meningrna. OB är mer tyst, hon öppnar bara munnen om hon ska hålla med och det gör hon bara när det är något negativt.

Idag öppnade OA med meningen " -och här är det alltid kallt på bussen( med ett litet skratt på slutet". OB svarar med "- ja, men skulle få bara behöva betala halva biljetten för att det är kallt!". Sen fortsatte de med att vädret var ju så dåligt och att man verkligen inte ska ge sig ut i trafiken under sånna omständigheter( HALLÅ, NI SITTER PÅ EN BUSS SOM RÖR SIG I TRAFIKEN!). Sen vart det tyst ett tag, men vara så att jag nästan hinner börja tänka på något annat då OA undrar om Timrå IK har match idag, OB svarar nej, inte förrän på torsdag. OA: " men vad de är ledig mycket, tänk om de hade ett vanligt jobb som vi. Då skulle de få känna på det verkliga livet". Ja, jag tror verkligen att grabbarna är hemma och vilar sig ordentligt och inte alls har två eller tre träningspass idag.

Detta måste jag utstå varje morgon, nu ska jag försöka att skriva lite varje dag vad tanterna pratar om. Bara för att jag ska få avreagera mig lite;)

PUSS


The only thing you cane do is run

Nu hoppas jag att mitt halsont försvinner i veckan, nu vill jag börja springa igen. Jag och A måste ta tag i detta igen, jag vill kunna springa på stranden utan att få eftersvall( nu menar jag inte vattnet). Syrran har precis avslutat en period av avgiftning och hon har blivit så fin i kroppen:) Heja heja! En annan som inte kan bara äta pulver måste springa, jag har faktiskt provat i en vecka men jag hade för många blodsockerfall för att det ska vara hälsosamt. Det skulle iallafall vara väldigt roligt att åka lite skidor innan snön försvinner. I sommar vill jag ha en bikini i 50-tals stuk, kanske prickig;) Måsta hitta några kroppsliga förebilder som motivation... Lady Gaga har ju en riktigt snygg kropp, likadant Lauren Conrad. Mott problem är ju att jag äter så mycket godis, jag måste försöka sluta att småäta. Som idag, vi hade en chipspåse och vad gjorde jag?? Jo jag öppnar den medan jag lagar mat. Mycket smart??!!

Nu ska jag försöka koppla in datorn till tven för att kunna se på film, hjälp mig hur ska detta gå?? Jag är inte alls teknisk nör det gäller att fixa med tven.. Sleep Tight!

En mammadag..

Idag vaknade jag vid nio och ringde till mamma som också var vaken. Tog ett par varv med dammsugaren och diskade disken som jag skjutit upp så länge, packade ihop lite saker och åkte hem till mamma. Det är så mysigt att fika hemma med mamma, vi har alltid så roligt när vi inte har varit med varandra på ett tag. Riktigt hembakat bröd med äppelsaft, mycket gott och välbekant! Efter det så städade vi undan julen, att det alltid ska vara så jobbigt att städa undan alla saker som är så lätta att plocka fram. När alla tomtar och ljuslyktor äntligen var nerpackade tog vi en sväng till hästarna och Zanna hade som vanligt nya sår på ett av sina framben. Jag blir tokig, nu har hon äntligen blivit frisk efter en tid sjukdom och så skadar hon sig. Hon hade även trampat av sig en sko och gått omkull för hon hade blod under magen....

Mamma var gullig som färgade mina ögonbryn och fransar idag, vart faktiskt riktigt bra! Skönt att fixa till sig lite när man har så vinterglåmig hud och matt hår. Lite omvårdnad är man värd;)

I´m nor pop, i´m hiphop! Ciao


Dåligt med bloggande, måste bli bättre!

Sjuk igen! Jag hoppas verkligen att det har brutit ut ordentligt nu. Jag har vart snuvig i tre veckor nu med feber från och till. Det är inte bara jag, många borta från jobbet också. Man får vara lycklig över att inte vara en av dem som fick vinterkräksjukan! Idag har jag varit hemma nerbäddad hela dagen, det händer inte så ofta att jag är hemma en hel dag. Har inte sett Zanna sen i onsdags, hade för mycket feber för att ens tänka på att åka til stallet igår.

Saknar A så mycket, är och åker snowboard i fjällen över helgen. Imorgon kommer kanske Tomas och håller mig sällskap ett tag, skönt för det blir lite långsamt ibland;)

RSS 2.0