Mummelmuff och fysta fingrar!

Idag har det vart en riktig skitdag! Ja verkligen( för att hålla med mig själv)! Vaknade pigg som en lärka och åkte till jobbet, visst jag har urinverksinfektion och det är ju inte så toppen. Men man överlever! Iallafall så hade jag goda förhoppningar om dagen, speciellt när jag, Anna och Linda började samtidigt:) Sen började helvetet, fy vilka ärenden jag fick in. Sålde typ inget och bara massa dret( värmlänskt slang).... Jag var så trött efter halva dagen att jag övervägde att gå hem, det hjälpte ju inte att man var tvungen att springa på toa varje kvart! När jag skulle åka till stallet fungerade fortfarande inte min bil som den skulle, så det vart en tripp till Forshaga för att besöka Maja och hennes David. Stackars David fick följa med ut och titta samt ställa sin diagnos, det sprutar in för mycket bensin i Sture trodde han... Hum.. Hoppas den håller upp till Sundsvall på fredag, men sådan tur lär man ju inte ha!

Måste börja använda vantar och mummelmuff på cykeln. Det är nog cykelsadeln som är boven för min lilla sjuka. Haha... Anna är så rolig, det var hon som kom på ordet mummelmuff. Ett nytt genidrag efter den dagliga disskusionen efter jobbet mellan mig, Anna och Linda:)

Det som lättar upp nu är min lilla godispåse, ett sneglande öga på Boston Tea Party och ett hopp om att morgondagen blir ljusare;)!

Dags att sova Anna;P
Ciao!

Phu...vilken natt!

Äntligen är jag vaken och uppe på benen igen. Igår hade vi fest med ett par jobbarkompisar och efter det gick vi ut på Nöjes. Jag, Anna och Linda hade våran egen förförfest hemma hos Linda. Vi började vid fyra med lockning av hår,  sminkning och drickat. Hade riktigt roligt på jobbfesten, vi spelade Buzz och gick tipspromenad... Vi tjejer dansade konstant i två timmar på Nöjes, skit att de stänger kl två. Jag och Linda hade så sjukt ont i fötterna efteråt så vi fick ringa efter skjuts...

Slutresultat av kvällen:
Linda- Blåmärke på låret, sex prickar i rad???? Varifrån vet vi inte, gåtan är fortfarande olöst...
Anna- Fläskläpp, en jobbarkomis förtjänst;P
Jag- Svullen och blå fot, efter en klack som fastnade och ett försök att inte gå ner i spagat sträckt mig efter en stålstång som tycktes sitta fast. Detta var inte fallet utan stålstången visade sig vara en del till ett staket som Ida snyggt och prydligt placerade på sin fot.

Ajajaj!!!!


Fy f*n för Alfons Åberg...

Så less på alla Alfons Åberg typer.... Ska bara! Vad är det för fel med att bara få fingrarna ur och göra klart något! Vad har man för självkontroll? Hur kan man gå igenom livet genom att bara skjuta upp saker framför sig? Det går bra när det bara drabbar en själv, men när det påverkar andra är man ute på mycket hal is! Visst man kan vara lat lite då och då, det är sunt. Men va f*n, hela tiden! Så arg nu så jag inte kan sova och jag beöver verkligen vila, mycket att göra imorgon som vanligt. Allt det som jag inte hinner med under veckorna när jag jobbar.... Ska bli så skönt att bara sköta mig själv för ett bra tag fram över.Idag har varit en tung dag på jobbet, mycket att göra som vanligt.. Mäste lära mig att säga nej... Var så trött i morse när jag kom till jobbet att det sved i ögonen. Snoozade i 45 min innan jag krälade mig upp ur sängen och de som känner mig vet att det är mycket ovanligt för att vara jag.

Näe nu måsta jag sova...

"Me, myself & I"

Trött och fryser...

Nu är jag äntligen hemma för dagen..pust.... Ja eller jag var klar i stallet vid halv sju, sen gick jag in till Linnea och dog på hennes soffa! Och där har jag legat till jag orkade resa mig upp och sätta mig i bilen och åka hem. ... Bara en dag kvar nu sen har jag fridag, ska var ledig fredag, lördag och söndag. Då ska jag passa på att sova lite, iallafall till nio på morgonen.

Idag hade jag och Carro på jobbet en mycket intressant konversation om att killar/ män har svårt att uttrycka sig på olika sätt. De har inte förmågan att omformulera en mening, har de tänkt att säga en sak på ett visst sätt har de svårt att uttrycka sig på ett annat sätt. Visst jag ska inte dra alla över en kamm och visst det finns tillfällen då de chockar en, men jag undrar om de tillfällerna inte bara är ren tur. De som jag måste ge dem en applåd för att de säger allt i klarspråk som t.ex jag gillar dig eller jag tycker detta är fel. Aja, det var bara en liten rad ur min förvirrade skalle...

Nej nu måste jag sova, god natt!


Min Pärla


Då ryker oskulden....

Jaha...
Hej allihopa!
Nu ska vi se, första inlägget... Spännande!

Idag har det vart en helt vanlig dag på jobbet! Det kanske låter lite tråkigt, men jag har faktiskt det bästa jobbet man kan ha och de bästa arbetskamraterna. Idag försökte Eric återigen att lära mig kinesiska, men enligt han är det lönlöst... Idag var ordfrasen "jag är hungrig, ge mig mat", det ska låte lite så här; nja tong nja, beng an fan. Men han tyckte jag lät som en japan eller ko, jag fick välja.... Maja, hon har redan lärt sig det som hon tycker är nödvändigt. Vi behöver inte gå djupare på vad ordet är men vi kan säga att det hör till den nedre delen på en mans kropp...

Zanna var riktigt fin i sitt ben idag! Äntligen, gör ont i mattes hjärta när hon är skadad. Idag kunde vi ta en liten galopp på banan, vid första fattningen brallade Zanna loss så matte fick hålla i sig för att inte drutta av! Måste klippa henne, börjar likna en nallebjörn i pälsen....

Stor kram till Elisabeth som mockade åt mig idag, betyder otroligt mycket att komma hem tidigt en kväll!!!

Måste fixa min klänning tills på lördag, hoppas Anna kan hjälpa mig. Tänkte sy om min älskade klänning från Zara till en lite snyggare modell, ärmarna ska bort!

Nej, nu räcker det med skrivande för idag. Soffan och Despret kallar!

Hade bra!
Ciao

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0