Trött, trött, trrröött!

Vad tråkigt det är att säga det hela tiden, jag är trött! Har gått i konstant koma sen jag bestämde mig att flytta hem. Idag kunde jag iallafall sova till kl 8,20, rekord på längde. Började senare idag så jag kunde åka till Berners och beställa en ny låskolv till bilen, hjälp vad man känner sig missanpassad i en bilaffär. Visste ju knappt om man tordes röra sig! Obseverade ett stort övertag av det manliga könet i denna butik, inte ofta det händer.

Nej nu ska jag ta och lägga mig, har suttigt och knåpat på en ny layout till bloggen. En lite snyggare syn för ögat!

God natt!
Bye!

20 årskris vs. 40 årskris.... Live your life!

Nja alla måste ju veta vad den så kallade 40 årskrisen handlar om. Snygga bilar, bättre betalt, matriella saker som ett substitut för allt det som vi en gång drömde om men aldrig kanske gjorde eller hade. Jag tror detta riktar sig mest till män, funderade ikväll om inte vi kvinnor/ tjejer har våran livskris i 20 årsåldern. Vi diskuterar ofta hur vårat liv ska se ut om fem år, allt ska vi hinna med innan den stora dagen det då vi övergår från att vara tjej till en "riktig" kvinna. Denna kvinna som man i Afrika skulle kalla en riktig "Mama", familjens trygga punkt och byggsten. Innan den där stora dagen ska vi ha gjort allt. Resa, studera, festa, träffa någon, få jobb, träna, allt detta ska man hinna med. Snacka om stress, jo visst killar ska också göra detta men det är inte alls samma krav på en kille som en tjej. Eller hur?! Det värsta är att denna laddade stress som jag tycker att de flesta tjejer upplever inte ens benäms som en livskris! Om detta inte är en livskris då vet jag inte alls vad jag ska kalla detta. Mitt tips att överleva detta är att bara "LIVE YOUR LIFE"!  Att oroa sig över morgondagen, gör bara idag tristare!


Lyssnar jag på just nu:

  1. T.I ft Rihanna- Live your life
  2. Kanye West- Love Lockdown
  3. Katy Perry- Hot & Cold

Idag har Zanna fått nya skor på fossingarna så mamma kommer inte att få några nya skor på ett tag. Vart jätte fint och imorgon ska Anneli rida henna eftersom jag jobbar sent och har mycket att göra på morgonen. Man kan inte vara en hästtjej varje dag:). Till helgen har jag stalljour och då blir det storrengöring av häst och utrustning. Ringde till Anna idag, saknar mina värmlänska solar otroligt mycket! Från att träffas varje dag till att bara skicka sms och msna på jobbet är inte alls roligt! Hoppas de kommer snart och hälsar på mig, vi har ju lyckats att planera in varje helg fram till nyår så vi inte kan hälsa på varandra, jag, Linda & Anna! My lovely girls!

Imorgon ska jag börja dagen med ett springpass, måste ner i målvikt nu. Nu får det bli ordning med mat och träning, visst man ska inte klaga men jag vill känna mig bekväm i den jag är. På sista tiden har jag inte gjort det, nu har jag fyra kilo kvar att springa bort. Och nej, nej, jag kommer inte sluta äta mat eller ändra hur jag äter så mycket. Kanske bara sluta äta godis som jag vanligtvis brukar kunna stoppa i mig mängder av! Nej nu är det dags att ändra på vardagen! Känner mig mycket bättre i min nacke och rygg efter att ha sprungit ett par kilometer.

Kom ihåg! Live your life!
Im living my life, my life
and Im not stopping

Salut;)


Back in town!

Äntligen, äntligen tillbaka i Timrå! Jo jag och Zanna är hemma igen. Har inte skrivit på länge, men det har vart lite mycket nu på senaste tiden.

Uppdaterar nu vad som har hänt senaste tiden:

Resan upp är en egen historia. Det gick bra att köra vägen upp till mommo och moffa i Falun, men när jag lastat ut Zanna för att hon skulle äta ville hon inte kliva på igen. Honhade bestämt sig för att stanna i Dalarna och efter ett tag var det nästan så att jag övervägde det alternativet. Nej då, men lite stressande kanske. stackars moffa ville hjälpa till men nu är han ju faktiskt 80 år gammal. Ja idag fyller han 80 år, GRATTIS MOFFA! Önskar jag kunde vara hos dig nu! Iallafall så fickjag in henne i släpte och vi kunde börja resan hem igen. När vi kom över Ryggen, ett ställe mellan Falun och Sandviken, märkte jag att det var otroligt halt. Släpet ville om bilen och jag fick köra jätte långsamt för att vi inte skulle gå av vägen. När vi sen närmade oss Gävle vart det väderomslag och vi hamnade mitt i snöovädret. Såg nästan ingenting. Om inte det var nog tappade bilen framför mig sin last som de hade på taket som jag körde över. Stackars Zanna höll på att välta runt där inne! 10 timmar tog det! Puh! Tack gode gud för mobilen! Hade iallafall någon att prata med under färden.

Nu är jag tillbaka på min gamla grupp på Telia, underbart! Trivs så bra;)

Idag sitter jag barnvakt åt grannbarnen, mysigt! Godis och chips i soffan, inte helt fel. Jag skulle egentligen ha vart på maskerad idag men jag är för trött efter flytten hem och en hel veckas jobb. Ska tipsa om ett jättebra program, Dansbandskampen. Heja Scotts, helt oslagbara!Om det var någon som såg Betty i veckan så kanska ni såg sista scenen. Betty dansade i sin nya lägenhet, det är så jag känner mig nu:)!

Keep on living the good life!
Hade bra!
CiaoRSS 2.0